Tuesday 5 May 2009

Ekološko imanje Zrno

Weekend 4 You

Zrno, ekološko imanje

Friends, danas vam pišem o našem idućem izletu… ovoga puta idemo na imanje ZRNO. Preporučam odlazak sa cijelom obitelji, djecom i prijateljima. Usluga i osoblje je odlično, hrana savršena a cijene umjerene…
Djeca se mogu sigurno igrati, prošetati i razgledati domaće životinje. Na odlasku svakako kupite domaćih kolača, marmeladu i ajvar :-))…..


Imanje "Zrno", najstarije (od 1988.) ekološko imanje u Hrvatskoj, s najvećom bioraznolikošću na površini od 12 ha, jedinstvena je oaza u kojoj se ne koriste mineralna gnojiva ni pesticidi


Na Zrnu je izgrađen Eko-edukacijski centar u kome se održavaju seminari i radionice zdravog uzgoja biljaka i zdravog načina spravljanja jela (program od polja do stola), te razne druge aktivnosti i sadržaji.

Zrno je idealno mjesto i za zdravstveni, poslovni i seoski eko turizam te za team building.

- Na Zrnu se uzgaja:povrće, voće, žitarice, mahunarke i manje poznate vrste

- Na Zrnu se pripravljaju:prerađevine od povrća, voća, žitarica i mahunarki


- Imanje Zrno isporučuje:svježe povrće, voće, žitarice, mahunarke i prerađevine



Organski uzgojene namirnice kombinirane po makrobiotičkim načelima daju vrlo dobre rezultate. Tko želi može tijekom boravka na Zrnu usput i učiti o prirodnom uzgoju biljaka (pogotovo ako ima gdje sam nešto uzgojiti za vlastite potrebe) i spravljanju obroka po načelima prirodne prehrane. Zrno je prikladno mjesto i za sastanke s poslovnim partnerima, za radne skupine na izradi poslovnih planova i razvojnih akata poduzeća, za timsko učenje, za poslovni ručak ili večeru, ili jednostavno za druženje s kolegama i prijateljima tijekom vikenda u čistoj prirodi, uz hranu koja će vas pročistiti i ojačati za napore sljedećeg radnog tjedna.
Seoski ambijent i čista priroda uz našu ekološku hranu idealno je mjesto za odmor, opuštanje i oporavak, a imamo uvjete i za neke aktivnosti team buildinga za manja poduzeća ili za jednodnevne aktivnosti većih skupina.
..... a na kraju shoping




No comments:

Post a Comment